Over ons

Even niet alleen

Even Niet Alleen (ENA) wil op een laagdrempelige en ontspannen manier jongeren bij elkaar brengen. Er zijn veel jongeren die niet lekker in hun vel zitten.

Toch horen we vaak dat jongeren hier niet makkelijk met leeftijdsgenoten over kunnen praten. Veel jongeren voelen zich alleen. Bij ENA doen we allerlei verschillende activiteiten, leuke activiteiten om te ontspannen maar ook activiteiten gericht op een thema zoals psychische kwetsbaarheid, eenzaamheid of bijvoorbeeld verslaving. Zo hopen wij dat deze jongeren meer steun bij elkaar kunnen vinden. Door deze afwisseling hopen wij deze jongeren een mooie plek te kunnen bieden. Ons motto is dan ook: samen sta je even niet alleen!

Samen sta je even niet alleen

Wat we doen

Nadat er contact met ons is opgenomen gaan we kijken wat voor de jongeren helpend zou kunnen zijn. We denken in mogelijkheden. Zo hopen we zo veel mogelijk jongeren te kunnen verwelkomen.

De groepsactiviteit is één keer per twee weken. Wij kijken waar de behoefte van de jongeren ligt. De invulling wordt dan ook gedaan mede door de jongeren zelf. Onder begeleiding van jongerenwerkers van R-Newt. We doen samen leuke activiteiten met en zonder serieuze onderwerpen.


Daarnaast snappen wij heel goed dat een stap naar een groep groot is. We zullen met jou meekijken wat voor jou mogelijk is.

 

Wij zijn er ook voor jou

Voor wie

Wij richten ons vooral op jongeren die op een of andere manier te maken hebben met psychische kwetsbaarheid en die zich eenzaam voelen. Dit kan op verschillende manieren en zien wij dan ook heel breed! Denk aan: eenzaamheid, autisme, burn-out, even niet lekker in je vel, zoekende in genderdiversiteit, verslaving, moeite met aansluiting bij groepen en ga zo maar door! De meeste jongeren die bij ons komen zijn tussen de 16 en 27 jaar en wonen in de omgeving van de diverse ENA-locaties. 

Ben je toch op zoek naar iets anders en heb je het idee dat dit niet bij je past? Ook dan kun je contact met ons opnemen en kijken wij mee naar de mogelijkheden die er zijn.

 

 

Locatie

Even Niet Alleen vind je in Tilburg, Boxtel en Hilvarenbeek

Neem contact met ons op

  • Via de WhatsApp-button rechts onder in de hoek
  • Of ga naar onze contactpagina