Over ons

Even niet alleen

Even Niet Alleen(ENA) wil op een laagdrempelige en ontspannen manier jongeren bij elkaar brengen. Er zijn veel jongeren die niet lekker in hun vel zitten.

Zit jouw zoon/dochter/naaste in een lastige periode? Voelt hij/zij zich alleen, somber, gepest of iets anders en denk je dat ENA bij hem/haar past? Neem dan vooral contact met ons op. We kunnen altijd meedenken over hoe je het beste het gesprek aan kan gaan of we doen dit samen wanneer je denkt dat ENA passend is. Wanneer het niet fijn voelt om het eerste gesprek op locatie bij de Box te doen kunnen we altijd bij jullie thuis komen. Als ouder is het soms moeilijk om met jouw kind in de puberteit in ‘echt’ contact te blijven. Jongeren praten vaak liever met leeftijdsgenoten of andere volwassenen. Voel dit vooral niet als onkunde, maar gun het jouw kind om ergens anders zich uit te uitten. Wij zullen wanneer er echt serieuze dingen spelen altijd contact opnemen, maar doen dit altijd in samenspraak met de jongeren. Advies nodig? Wij willen altijd meedenken!

Samen sta je even niet alleen

Wat we doen

Nadat er contact met ons is opgenomen gaan we kijken wat voor de jongeren helpend zou kunnen zijn. We denken in mogelijkheden. Zo hopen we zo veel mogelijk jongeren te kunnen verwelkomen.

De groepsactiviteit is één keer per 2 weken. Wij kijken waar de behoefte van de jongeren ligt. De invulling wordt dan ook gedaan mede door de jongeren zelf. Onder begeleiding van jongerenwerkers van R-Newt. We doen samen leuke activiteiten met en zonder serieuze onderwerpen.

Daarnaast snappen wij heel goed dat een stap naar een groep groot is. We zullen met jou meekijken wat voor jou mogelijk is. Liever één op één contact? Kijk is onder het kopje ENA buddy’s.

Wij zijn er ook voor jou

Voor wie

Wij richten ons vooral op jongeren die op een of andere manier te maken hebben met psychische kwetsbaarheid en die zich eenzaam voelen. Dit kan op verschillende manieren en zien wij dan ook heel breed! Denk aan: eenzaamheid, autisme, burn-out, even niet lekker in je vel, zoekende in genderdiversiteit, verslaving, moeite met aansluiting bij groepen en ga zo maar door! De meeste jongeren die nu bij ons komen zijn tussen de 16 en 25 en wonen in de omgeving van Hilvarenbeek.

Ben je toch op zoek naar iets anders en heb je het idee dat dit niet bij je past? Ook dan kun je contact met ons opnemen en kijken wij mee naar de mogelijkheden die er zijn.

 

 

Locatie

Even Niet Alleen

O.J.C The Box
Bukkemweg 30A
5081CT Hilvarenbeek

Neem contact met ons op

  • Via de Whats App button rechts onder in de hoek
  • Of ga naar onze contact pagina